Kuvapankit ja kuvapankkikuvaukset

Kuvapankkikuvaukset yrityksille - Kemin kuvaano, Kemi

Mitä on kuvapankkikuvaus?

Kuvauksessa tuotetaan yrityksen käyttöön kuvamateriaalia. Kuvat ovat käyttävissä yrityksen markkinoinnissa. Alustoina voivat olla printtimediat, nettisivut ja eri somealustat sekä muu markkinointimateriaali. Kuvapankkikuvat on tuotettu juuri teidän yritystä varten ja näin ollen erottavat teidät muista. Kuvilla annatte myös ensivaikutelman yrityksestänne ja kertoo mikä on teidän juttu.

Ohessa esimerkkejä erilaisista kuvauskokonaisuudesta. Kokonaisuudet usein myös räätälöidä tarpeen mukaisesti.

Kuvausaika 10 tuntia

Tällä kokonaisuudella ratkaiset kuvatarpeen jopa parin vuoden tarpeisiin. Henkilökuvaa, fiiliskuvia yrityksestä, palveluista ja yksityiskohdista. Myös tuotekuvia mahtuu kokonaisuuteen. Myös dronekuvat ovat mahdollisia. Kun kuvauskohteita on useampia, niin kuvaukset voidaan jakaa useammalle päivälle ja tehdä osissa

Kuvia noin 100 kpl. Hinta 2600 € + alv 24%. Kuvan hinta noin 26 €/kpl + alv 24%.

Kuvausaika 5 tuntia

Tällä kokonaisuudella ratkaiset kuvatarpeen jopa parin vuoden tarpeisiin. Henkilökuvaa, fiiliskuvia yrityksestä, palveluista ja yksityiskohdista. Myös tuotekuvia mahtuu kokonaisuuteen. Myös dronekuvat ovat mahdollisia.

Kuvia noin 70 kpl. Hinta 1790 € + alv 24%. Kuvan hinta noin 25,57 €/kpl + alv 24%.

Kuvausaika 3 tuntia

Kolmessa tunnissa saadaan pienelle yritykselle aikaan henkilökuvaa, fiiliskuvia yrityksestä, palveluista ja yksityiskohdista. Myös tuotteita voi sopia tähän kokonaisuuteen.

Kuvia vähintään 40 kpl. Hinta 995 € + alv 24%. Kuvan hinta noin 24,88€/kpl + alv 24%.

Kuvausaika 1 tunti

Tällä vaihtoehdolla luodaan simppeli kuvapankki, jolla kerrot laadukkaasti kuka olet ja mitä teet. Sopii esimerkiksi henkilöbrandin luomiseen. Kuvat käytettävissä erilaisissa medioissa.

Kuvia 10 kpl. Hinta 400 € + alv 24% Kuvan hinta 40 €/kpl + alv 24%.

Kuvauksen lisätunti 185 €/h Hinta pitää sisällään kuvauksen ja kuvankäsittelytyön

Kaikki esimerkit sisältävät suunnittelupalaverin (tunnin kuvaus sisältää puhelinpalaverin), kuvien kevyen peruskäsittelyn ja vapaan käyttöoikeuden. Tiedostojen toimitusmuoto on jpg. Kuvamäärät ovat noin määriä. Mikäli kuvakonsepti vaatii aikaa voi kuvien määrä laskea. Mikäli kuvakonsepti on yksikertainen, niin kuvia voi olla enemmänkin.

Mikäli kuvankäsittely tarvitaan enemmän, hinta 85 €/tunti.

Videota sosiaaliseen mediaan tai nettisivuille? Tästäkin voidaan keskustella...

Järjestääkö yrityksesi tapahtuman? Laadukkaita kuvia erillaiseen käyttöön. Tiedustele!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!
Mika 0400 927 340

* Kuvaamossa totetutettu CV-/henkilöstökuva löytyy ajanvarauksesta tuotteena CV-kuvaus, 65 € sisältäen arvonlisäveron 24%.

Esimerkkikuvia

Klikkaa kuvaa ja siirry selailemaan!

Tule hyvään kuvaan!

Kemin Kuvaamossa sinua palvelee valokuvaaja Mika Ahonen.

Kemin Kuvaamo tarjoaa ammattitaitoiset, laadukkaat ja monipuoliset palvelut nykyaikaisiin menetelmin asiakasta kuunnellen.

Kuvaamo pyritään pitämään avoinna arkisin klo. 10–16. Muuna aikana sopimuksen mukaan. Kuvaamo toimii osittain sopimuskuvaamo periaatteella.

Ota yhteyttä ja toteutamme yhdessä sinulle ainutlaatuisen muiston elämäsi tärkeistä hetkistä.

Tervetuloa!

OTA YHTEYTTÄ

MA-Kuva Tmi
Kemin Kuvaamo
Mika Ahonen
Lukkarilankatu 13
94100 KEMI

Puh. +358 400 927 340
e-mail: info(at)keminkuvaamo.fi

Miljöö ja hääkuvaukset: tiedustele ja varaa suoraan kuvaamolta. Voit myös tiedustella varausjärjestelmän ulkopuolisia aikoja.

Ajanvarauksesta voit varata kuvauksia vapaana oleville arkipäiville klo 10-16. Varauksen voit tehdä aikaisintaan 24 tunnin - kolmen viikon päähän. Kuvaukset muille ajoille kuten lauantait sekä hinnastosta puuttuvat kuvaukset tulee varata kuvaamolta.